U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Opgenomen in ProCert

Procert heeft een KwaliteitsRegister voor Medisch Pedicures (KRP) ontwikkeld om de kwaliteit te waarborgen. Zorgverzekeraars eisen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Iedere beroepsgroep binnen de zorg kent hiervoor zijn eigen systeem. 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is : Marjan Boer

Mijn praktijk is gevestigd aan Dijkhuizen 8B in Ruinerwold en bevindt zich op de begane grond met voldoende parkeergelegenheid. 

Vanaf 2012 mag ik mij gediplomeerd Pedicure noemen en vanaf 2014 ben ik Medisch Pedicure.

Als Medisch Pedicure ben ik gespecialiseerd in: diabetische, reumatische, spastische, verwaarloosde en oudere voet maar tevens ook voor speciale technieken.

Door het behalen van mijn Medisch diploma ben ik nog beter in staat om u voeten goed te verzorgen. Problemen te voorkomen, op te lossen of indien nodig u door te verwijzen naar de juiste discipline.

De praktijk is ingericht met alle benodigde apparatuur die voldoet aan de richtlijnen van de branchevereniging. En er word gewerkt volgens de H.A.M. code ( Hygiëne, Arbeid, Milieu )

Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de pedicure branche, ben ik tevens aangesloten bij de branche organisatie PROVOET 

Wat kunt u van mij verwachten:

Uit ervaring weet ik dat er best veel mensen zijn die niet naar de pedicure gaan omdat ze niet weten wat zij kunnen verwachten. Angst en onzekerheid spelen hier een grote rol in.
Voor deze groep mensen stel ik graag mijn praktijk open, komt u gerust eens op afspraak langs. Zodat u  eerst de praktijk eens kunt bezichtigen en kennis kunt maken met mij. Daarnaast leg ik u graag uit wat u tijdens een behandeling kunt verwachten.
Mocht u daarna nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag.

Wilt u kennis komen maken, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken.

Neem dan contact met mij op via telefoon of e-mail. (zie contact)

Graag tot ziens bij mij in de praktijk