U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Opgenomen in ProCert

Procert heeft een KwaliteitsRegister voor Medisch Pedicures (KRP) ontwikkeld om de kwaliteit te waarborgen. Zorgverzekeraars eisen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Iedere beroepsgroep binnen de zorg kent hiervoor zijn eigen systeem. 


De nieuwe Arkada nagelregulatietechniek is breed inzetbaar bij allerlei nagelproblemen.

De Arkada techniek is een corrigerende procedure voor ingroeiende nagels. Het wordt met regelmaat toegepast, wanneer andere ingrepen of behandelmethoden geen resultaat bieden. Een ingroeiende nagel komt veel voor, zowel bij mannen, vrouwen als kinderen. Helaas is het veelal onbekend dat er diverse behandelmethoden voor deze aandoening zijn. Een drastische ingreep als het verwijderen of deels verwijderen van de nagel, ook wel een wigexcisie is dan niet altijd nodig.

 

Patiënten voelen direct verlichting na 1 behandeling In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende om de problematiek het hoofd te bieden. Echter in sommige situaties is een maandelijkse controle afspraak nodig. Tijdens de controle afspraak is het mogelijk dat een kleine aanpassing wordt uitgevoerd, zodat het optimale resultaat kan worden behaald. Het aantal controles hangt af van het type, de convexiteit en mate van groei van de nagel.

 

Het is belangrijk dat u leert hoe u het beste voor uw nagels kunt zorgen. Hierover krijgt u een kleine brochure mee, zodat u deze informatie thuis rustig kunt nalezen.  Hierbij hoort ook het gebruik van het Arkada serum. Dit serum regenereert de nagel, werkt schimmelwerend en antibacterieel tegen secundaire infecties.
Verder is het van belang dat u de adviezen over het voorkomen van ingroeiende nagels ter harte neemt. Uw inzet draagt bij aan het resultaat.

Adrian Arkada heeft dit innovatieve instrument, “de cube” ontwikkeld, waarmee effectief, snel en 100% veilig de ingroeiende nagel kan worden behandeld. In feite is de cube het extra paar handen voor de specialist. Met behulp van speciale manipulatoren wordt de nagelplaat gestabiliseerd en gevormd. Natuurlijk worden alle instrumenten, manipulatoren en de cube zelf, gedesinfecteerd na elke behandeling. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak met medisch pedicurepraktijk Marjan.